sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Huhuuu, kuuleeko kukaan?! Se olen minä,... täällä alhaalla!!

Hei, onpa kiva että kuulit mun huhuilun. Täältä tynnyristä on nääs kovin vaikea välillä kurkkia maailmalle, varsinkin näin pimeän aikaan, kun ei tahdo nähdä. Eihän meillä täällä edes sähköjä ole ja tuo aurinkoenergiakin näin talvisin on vähän kortilla sano. Hirmu kivaa siis, että sain suhun kontaktin.


Mä olen vähän huolissani katsos näistä meidän lapsista, kun ne vallan täällä tynnyrissä kasvaa. Että josko se ei olekaan hyväks niille? Kun näin olen saanut vihiä, että jottain puhetta jossain olis ollut. Mä ihan olen ollut siinä luulossa, että kaikki muutkin kattokaas elää näin. Ja pikkasen kyllä järkytti ettei niin kait sitten olekaan! Me ollaan oltu tähän asti niin tyytyväisiä tähän elämäämme, ettei osattu ees aatella, että täs jottain vikkaa oliskaan. Viihdytään hyvin keskenämme ja milloin mitäkin kellään on, niin toinen toistaan tuemma. Kauheen hauskaa meillä on ollut ja jos nää merkit paikkans pittää, niin tulee olemaan jatkossakin.


Mutta tiäks. Kun mää kuulin semmosta, että mun täytys haluta jotain muuta. En oikein ymmärrä että mitä - ja miks - mutta haluta täytys. Ja sitten, tää vaikein osuus täsä kaikesa,  mun täytys olla jotenkin hirveesä tuskasa, kun en nyt sitte saa sitä muuta. Mitä siis niinkun muka haluaisin. Sitte se tuska katos olis jotenkin niin sillätavalla iso, ettei mahtuis meitin kans tänne tynnyriin. Että mun täytys noik kakarat saada jonnekin pois jalvoista, että voisin sen tuskani kans paremmin niinkun olla ja hengitellä. Tiäks.


Mutta kun - ja tätä mää en torella ymmärrä jos em mitään muutakan- mää kuulin semmosen seikan tähän vielä, että noiren lasten, jokka mää oon tehny ja aatellu tehdessäni jotta hoiran kans, ei oliskan sopivaa niinkun olla mun kans täälä. Mun hoirosa. Että joku toinen hoitas niinkun niitä ja sitten mää voisin mennä kans jonnekin täältä tynnyristäni ja voisin alkaa vaikka hoitaan joirenkin toisten lapsia. Tiäks. Sillai niinkun kun nekin olis ajettu pois sieltä niiren omasta tynnyristä. Että vaihdettas ja sitten niinkun taas mentäs omiin tynnyreihimme takasin. Sillai meiräm kaikkien elämä olis jotenkin oikeempaa kai. Emmää vaan tajua. Eikstää varpaitten kaivelu riitäkään? Pitääks alkaa vielä sormenkynsiäkin syömään, mää en niin siittä perustais. Ollaan sillailla kuitenkin sivistyneitä, ettei syörä ittemme osia.


Vähän vaikee varmaan saada ny tästä ajatuksentyngästä kiinni, mutta tommosta ny kumminki kuulin. Luajan kiitos mun aivoni on kattos sevverta surkastunu täälä pimeesä ja kaikesa mitä täälä nyt onkin, niin en mää kauaa tommosta muista. Sittem mää voin jatkaa taas onnellisena tätä mun elämää ja miettiköön se joku muu sitten kuija onneton mää oon, tai mun lapset. Mää voin sillaikaa hupastella ja lutuilla, kun noi muut tynnyrasukit on jotenkin niin ihkuja ja mum mieleeni.( En kyllä tiä kehtaaks tätä edes sanoo, ettei tuu sitte vääriä aatoksia jonkun miäleen vaikka ittekehusta. Mutta no, siis kun mää oon antanu itteni huomata, että nää meitin lapset on erityisen uppeita tappauksia. Joo! Mää tiärän, uskomaton tuuri, mutta näino! )

Nytte mun täytyy mennä, tarvii laittaa ajoisa kansi kii, ettei noi tähdet tipu kattokaas niskaan. Välillä meinaan tuntuu että ollaan niin liki taivasta että niihin yltää jos kurkoottaa! Kauheen kiva oli jutella tuu taas koputtellee ihar rohkeesti kun seuraavakski kulet tästä ohi.

Täsä mun kasa. Eiku Casa :)7 kommenttia:

 1. Hei, tehhään vaihtikset: hoida sää mun ja mää sun jos sit kelpais?! *toinen tynnyrissä asustava parkaparka, mut ihan kotoisaa täällä silti on* :D

  VastaaPoista
 2. Omat tynnyrit niin ihania! Ja niin parhaita paikkoja näille meitin murusille. Sieltä tynnyrin reunan yli ehtii hyppiin vaikka sitten, kun koulu alkaa. Riittää hyvin. Meidän puntussa tuoksuu nyt piparkakkutaikina!
  ♡♡♡♡ Hyvät yöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :D Oi, piparintuoksu! Yks parhaista <3 Hyvät yöt!

   Poista
 3. Voi elämä noita kommentoijia pitäis pamauttaa sillä tynnyrin kannella päähän :) oikeasti, mikä ihmisiä vaivaa?
  t. yksi myös oikein onnellinen omassa tynnyrissään, varmasti jonkun mielestä ihan surkeassa sellaisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vielä paremmin saattas toimia kaks kantta ja pää siinä välissä :D Hih! Mä oon kyllä antanut itseni katsella että sun tynnyris on oikke fiini. Meidän tuoksuu tänään oksen...siis tolulle. Yah.

   Poista
 4. ai että ihan tynnyrissä :O en oo tiennykää :D onkoha se ihan vaan sitä kateutta?

  VastaaPoista