lauantai 20. joulukuuta 2014

Hiljainen parantola


Niin vaan ollaan järkyttävässä kuume- ja kurkkutaudissa ihan jokainen. Eikä olla edes ainoa perhe jonka tämä tauti on kaatanut kerralla, onpahan ärhäkkä mokoma. (Ja sanonko että mitä minä sanoin? Tämän takiahan mun jouluni piti valmistua ajoissa, kun aina tulee jotain!)

Mutta tästäkin toivutaan, onneks on muutama päivä vielä jouluun, voidaan vaan maata (hah). Mutta olipahan vuoden haastavin kokemus käydä tänään kaupassa. Huimas ja pyörrytti siinä kilometrin mittaisessa kassajonossa niin että meinasin iskeä ostokseni siihen ja raahautua kotiin ilman. Mutta en kuulkaa vaan saanut poistumista aikaiseksi, joten sinnittelin loppuun asti *jeehyvämää*!

Koululaisetkin raahattiin aamulla joulujuhliin, jaksoivat onneksi sen verran ja nyt voidaan kultamurujen kans olla hyvillä mielin vapaalla, oluvet kyllä erinomaisesti ahkeroineet kaikki!

Jotain muutakin piti sanoa, mutta nyt ei muistu mieleen. Päätän siis tautiraporttini sängynpohjilta tähän.3 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista teidän perheelle! Onneksi koululaisilla alkoi jo loma, mutta mikä kumma siinä on, että aina pitää sairastaa lomalla ja juhlapyhinä. Miten ne pöpöt osaavat valita juuri sen ajan? Toivottavasti olette jo aattona paremmassa kunnossa, että tontut uskaltavat teillä päin pyörähtää ja lapset jaksavat nauttia siitä aaton jännityksestä ja aikuiset hyvästä ruoasta ja lasten ilosta!
  Oikein hyvää joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Sari, itsellä ja kolmella lapsella jo parempi päivä mutta loput on vielä kanttuvei. Joo ainahan ne taudit tähtää näihin juhlapyhiin ;) Mutt eiköhän tästä selvitä, onneks ei ole aikatauluja - voi vaan olla ja häärätä silloin kun jaksaa. Oikein hyvää joulua teille sinne myös! Iloitaan silti yhdessäolosta :)

   Poista
 2. voima-halaukset sinne ja jaksuja <3 eipä ne taudit kysy lupaa,koska tulevat..

  VastaaPoista